Työpajat

Työpajat

 

Anna mielikuvituksesi lentää! Suomen Lelumuseo Hevosenkengän työpajoissa askarrellaan kierrätysmateriaaleja hyväksi käyttäen leluja tai leikeissä hyödynnettäviä välineitä. Työpajojen aiheet vaihtelevat erikoisnäyttelyn mukaan. Pajoja voidaan muokata tilaajan toiveiden mukaan. Voimme myös tulla teidän luoksenne pitämään työpajaa vaikkapa päiväkotiin, kouluun tai tapahtumaan!

Hinta arkisin museolla ti ja to klo 9-18, ke ja pe klo 9-19 ja lauantaisin klo 11-17 80 €/h. Työpajatilamme suositeltu enimmäishenkilömäärä on 15 henkeä.

Työpaja museon ulkopuolella alkaen 100 €/h, minimi 2 h. Kysy tarjousta!

Varaukset mielellään vähintään kaksi viikkoa etukäteen.

Tiedustelut ja varaukset puh. 050-5900137 tai lelumuseo[a]hevosenkenka.fi

Maalla, merellä ja ilmassa -työpaja

Maalla, merellä ja ilmassa -työpajassa lapset pääsevät suunnittelemaan ja valmistamaan omatekoisen kulkuvälineen kierrätysmateriaaleista. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45 minuuttia.

Tuiki, tuiki heijastin -työpaja

Tuiki, tuiki heijastin -työpajassa askarrellaan oman näköinen heijastin. Tämä tärkeä jalankulkian apuri syntyy pajassa heijastin kanskaasta askarrellen ja helmillä koristellen.  Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45 minuuttia. 

Neppisautotuunaamo

Työpajassa kootaan ja tuunataan klassiset neppisautot. Onko ajokkisi kilparatojen tyylikkäin vai nopein ajokki? Kesto noin 30 minuuttia.

Keppihevostyöpaja

Työpajassa askarrellaan ja ommellaan itselle keppihevonen villasukasta ja luudanvarresta. Voit ottaa oman villasukan mukaan!  Suosittelemme työpajaa yli 7-vuotiaille. Synttäripaketin yhteydessä keppihevostyöpajan lisäkustannus on 40 €. Kesto on noin 1,5 tuntia.

Alle kouluikäisten askartelijoiden kanssa on mahdollista tehdä keppihevonen pahvipäällä. Tällöin työpajan kesto on noin 45 minuuttia, eikä lisämaksua peritä.

Lego-avaimenperä -työpaja

Työpajassa valmistetaan maailman suosituimmasta palikasta helmillä koristellen hieno riipus tai avaimenperä, vaikkapa tarha- tai koulurepun koristeeksi. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45  minuuttia.

Synttärikakkutyöpaja

Tässä työpajassa askarrellaan upeat synttärikakut vaikkapa kotileikin juhliin. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45  minuuttia.

Huolinukke -työpaja

Tämän työpajan myötä lähdetään kurkistamaan kaukomaihin. Työpajassa voi valmistaa Meksikosta tuttuja huolinukkeja, joille kuiskataan illalla huolet ja ne murehtivat murheet yön aikana pois.  Työpaja soveltuu kaikenikäisille 6-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45 minuuttia.

Sätkynukketyöpaja

Pienempien askartelijoiden kanssa työpajassa tehdään kartongista nalle-hahmot liikkuvilla käsillä ja jaloilla. Kouluikäisten kanssa sätkynukkejen teemana on Mikki Hiiri. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 60 minuuttia.

Joulukalenterityöpaja

Työpajassa askarrellaan iloinen luukkukalenteri joulun odotusta varten. Kesto noin 1 tunti.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA!