Työpajat

Työpajat

Anna mielikuvituksesi lentää! Suomen Lelumuseo Hevosenkengän työpajoissa askarrellaan kierrätysmateriaaleja hyväksi käyttäen leluja tai leikeissä hyödynnettäviä välineitä. Työpajojen aiheet vaihtelevat erikoisnäyttelyn mukaan. Pajoja voidaan muokata tilaajan toiveiden mukaan. Voimme myös tulla teidän luoksenne pitämään työpajaa vaikkapa päiväkotiin, kouluun tai tapahtumaan!

Hinta arkisin museolla ti klo 9-17, ke, to ja pe klo 9-19 ja la klo 11-17 80 €/h. Työpajatilamme suositeltu enimmäishenkilömäärä on 15 henkeä. Korona-aikana maksimihenkilömäärä  pajaan on 8 henkilöä. Koululuokat, päiväkotiryhmät tms. päivittäin toistensa kanssa tekemisissä olevista henkilöistä koostuvat ryhmät voivat tulla pajaan 15 henkilön ryhmässä.

Työpaja museon ulkopuolella alkaen 125 €/h, minimi 2 h. Kysy tarjousta!

Varaukset mielellään vähintään kaksi viikkoa etukäteen.

Tiedustelut ja varaukset puh. 050-5900137 tai lelumuseo[a]hevosenkenka.fi

 

Maalla, merellä ja ilmassa -työpaja

Maalla, merellä ja ilmassa -työpajassa lapset pääsevät suunnittelemaan ja valmistamaan omatekoisen kulkuvälineen kierrätysmateriaaleista. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 45 – 60 minuuttia.

Tuiki, tuiki heijastin -työpaja

Tuiki, tuiki heijastin -työpajassa askarrellaan oman näköinen heijastin. Tämä tärkeä jalankulkijan apuri syntyy pajassa heijastin kanskaasta askarrellen ja helmillä koristellen.  Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45 minuuttia. 

Neppisautotuunaamo

Työpajassa kootaan ja tuunataan klassiset neppisautot. Onko ajokkisi kilparatojen tyylikkäin vai nopein ajokki? Kesto noin 30 minuuttia.

Keppihevostyöpaja

Työpajassa askarrellaan ja ommellaan itselle keppihevonen villasukasta ja luudanvarresta. Voit ottaa oman villasukan mukaan!  Suosittelemme työpajaa yli 7-vuotiaille. Synttäripaketin yhteydessä keppihevostyöpajan lisäkustannus on 40 €. Kesto on noin 1,5 tuntia.

Alle kouluikäisten askartelijoiden kanssa on mahdollista tehdä keppihevonen pahvipäällä. Tällöin työpajan kesto on noin 45 minuuttia, eikä lisämaksua peritä.

LEGO -työpaja

Työpajassa rakennellaan yhdessä LEGOilla ja valmistetaan maailman suosituimmasta palikasta helmillä koristellen hieno avaimenperä vaikkapa tarha- tai koulurepun koristeeksi. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 45  minuuttia.

Joulukalenterityöpaja

Työpajassa askarrellaan iloinen luukkukalenteri joulun odotusta varten. Kesto noin 1 tunti.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA!Lelumuseo on suljettu
Leksaksmuseet är stängt
Toy Museum is closed