Työpajat

Työpajat

 

Anna mielikuvituksesi lentää! Suomen Lelumuseo Hevosenkengän työpajoissa askarrellaan kierrätysmateriaaleja hyväksi käyttäen leluja tai leikeissä hyödynnettäviä välineitä. Työpajojen aiheet vaihtelevat erikoisnäyttelyn mukaan. Pajoja voidaan muokata tilaajan toiveiden mukaan. Voimme myös tulla teidän luoksenne pitämään työpajaa vaikkapa päiväkotiin, kouluun tai tapahtumaan!

Hinta arkisin museolla ti ja to klo 9-18, ke ja pe klo 9-19 ja lauantaisin klo 11-17 80 €/h. Työpajatilamme suositeltu enimmäishenkilömäärä on 15 henkeä.

Työpaja museon ulkopuolella alkaen 100 €/h, minimi 2 h. Kysy tarjousta!

Varaukset mielellään vähintään kaksi viikkoa etukäteen.

Tiedustelut ja varaukset puh. 050-5900137 tai lelumuseo[a]hevosenkenka.fi

Synttärikakkutyöpaja (3.3.2019 saakka)

Tässä työpajassa askarrellaan upeat synttärikakut vaikkapa kotileikin juhliin. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45 minuuttia.

Kotini on linnani! -työpaja (3.3.2019 saakka)

Millainen on sinun kotitalosi? Tai millaisessa talossa haluaisit asua? Tässä työpajassa tehdään pienoismalli kotitalosta kierrätysmateriaaleja käyttäen. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 6-vuotiaasta alkaen. Kesto noin 1 tunti.

Sormieläimet-työpaja (3.3.2019 saakka)

Kotieläimet ovat tämän työpajan jälkeen hyppysissäsi! Työpajassa askarrellaan hauskoja eläinsorminukkeja. Alle kouluikäisten kanssa nuket tehdään kartongista leikkaamalla ja kouluikäisten kanssa huovasta ompelemalla. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 60 minuuttia.

Huoleton koti -työpaja (3.3.2019 saakka)

Tämän työpajan myötä lähdetään kurkistamaan kaukomaihin. Työpajan sisällön voi valita kahdesta vaihtoehdosta. Yhtenä vaihtoehtona on valmistaa Meksikosta tuttuja huolinukkeja, joille kuiskataan illalla huolet ja ne murehtivat murheet yön aikana pois. Toisena vaihtoehtona on tehdä Amerikan alkuasukkailta tuttu unisieppari, joka suodattaa pois pahat unet. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 6-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 45 minuuttia.

Sätkynukketyöpaja

Pienempien askartelijoiden kanssa työpajassa tehdään kartongista nalle-hahmot liikkuvilla käsillä ja jaloilla. Kouluikäisten kanssa sätkynukkejen teemana on Mikki Hiiri. Työpaja soveltuu kaikenikäisille 4-vuotiaasta alkaen. Kesto 30 – 60 minuuttia.

Neppisautotuunaamo

Työpajassa kootaan ja tuunataan klassiset neppisautot. Onko ajokkisi kilparatojen tyylikkäin vai nopein ajokki? Työpaja kestää noin 30 minuuttia.

Keppihevostyöpaja

Työpajassa askarrellaan ja ommellaan itselle keppihevonen villasukasta ja luudanvarresta. Voit ottaa oman villasukan mukaan! Työpajan kesto on noin 1,5 tuntia. Suosittelemme työpajaa yli 7-vuotiaille. Synttäripaketin yhteydessä keppihevostyöpajan lisäkustannus on 40 €.
Alle kouluikäisten askartelijoiden kanssa on mahdollista tehdä keppihevonen pahvipäällä. Tällöin työpajan kesto on noin 45 minuuttia, eikä lisämaksua peritä.

Joulukalenterityöpaja

Työpajassa askarrellaan iloinen luukkukalenteri joulun odotusta varten. Työpajan kesto on noin 1 tunti.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA!