La 19.10. ja 16.11. Lasten lennokkipäivä klo 11-16

LA 19.10. ja 16.11. Lasten lennokkipäivä klo 11-16

 

Lelumuseo Hevosenkenkä järjestää yhdessä Suomen ilmailumuseon ja Lelumuseon ystävien kanssa 8-12-vuotiaille lapsille suunnatun yhden päivän mittaisen lennokkipäivän. Päivän aikana sukelletaan ilmailun ihmeelliseen maailmaan molemmissa museoissa ja valmistetaan oma EKA alkeisliidokki.  Ennakkoilmottautuminen: lelumuseo@hevosenkenka.fi tai 050 590 0137.
Osallistumismaksu 28 €/lapsi. (sisältää vakuutuksen, materiaalit, ohjauksen, pääsy- ja matkaliput sekä pienen välipalan)

Lennokkipäivä alkaa Lelumuseossa työpajalla, jossa jokainen lapsi pääsee ohjaajien avustuksella valmistamaan oman EKA alkeisliidokin. Pajan jälkeen ryhmä tutustuu oppaan johdolla Menopelileikki -erikoisnäyttelyyn. Tutustumisen jälkeen syödään eväät ja jos sää ja aikataulu antaa myöten,lennätetään lennokkeja WeeGeen pihalla.  Sitten lähdetään metrolla ja junalla matkustaen kohti Ilmailumuseota. Ilmailumuseossa on luvassa osallistava opastus, jossa sukelletaan oikeiden lentokoneiden maailmaan.  Tämän jälkeen hypätään taas junaan ja palataan metrolla takaisin WeeGee-talolle. 

Huom! Leiripäivä alkaa klo 11.00 WeeGee-talon aulasta, jota ennen osallistumismaksu tulee suorittaa WeeGeen aulan lipunmyyntiin. Leiri päättyy klo n. 16.00 Ilmailumuseolla, mutta lapsen on mahdollisuus päästä ohjaajien mukana joko Helsingin rautatieasemalle, josta nouto klo 16.30 tai WeeGee-talolle, josta nouto klo 17.00.