Menopelileikki – erikoisnäyttely 26.3.2019 – 7.3.2021!

Menopelileikki – erikoisnäyttely 26.3.2019-7.3.2021!

Lähde lentäjän, merikapteenin tai konduktöörin matkaan! Erikoisnäyttelyssä tarkastellaan kulkemista ja matkantekoa, liikennevälineitä ja liikenneturvallisuutta lapsen näkökulmasta ja leikin avulla. Näyttelyssä on esillä liikenteeseen liittyviä leikin välineitä ja leikkisiä menopelejä. Yhdessä lapsen kanssa pohditaan liikkumisen historiaa ja vastuullisuutta rennosti ja oivaltavasti. Toiminnallisessa ja elämyksellisessä näyttelyssä pääset sisälle liikenteen maailmaan, erilaisten menopelien kyytiin ja voit testata tietojasi liikennesäännöistä. Näyttelysuunnittelussa on tehty yhteistyötä niin muiden museoiden, liikennealan järjestöjen kuin teatterin ammattilaisten kanssa. Oheisohjelmassa on lasten liikennekasvatusta tukevaa museoteatteria, opastuksia, tapahtumia ja työpajoja. Liikkeelle, mars!