Tulossa: Menopelileikki – erikoisnäyttely 26.3.2019 alkaen!

Lähde matkaan lentäjän, merikapteenin tai veturikuljettajan johdolla! Erikoisnäyttelyssä tarkastellaan kulkemista ja matkantekoa, liikennevälineitä ja liikenneturvallisuutta lapsen näkökulmasta ja leikin avulla. Elämykselliseen erikoisnäyttelyyn on käsikirjoitettu tavallista draamallisempi kiertotapa. Näyttelyssä on esillä liikenteeseen liittyviä leikin välineitä ja leikkisiä menopelejä. Yhdessä lapsen kanssa pohditaan liikkumisen historiaa ja vastuullisuutta – ei pipo kireällä vaan rennosti ja oivaltavasti. Toiminnallisessa näyttelyssä pääset sisälle liikenteen äänimaailmaan, erilaisten menopelien kyytiin ja voit testata tietojasi liikennesäännöistä. Näyttelysuunnittelussa on tehty yhteistyötä niin liikenteen alan erikoismuseoiden kuin teatterin ammattilaisten kanssa. Oheisohjelmassa on lasten liikennekasvatusta tukevaa museoteatteria, draamaopastuksia, tapahtumia ja työpajoja. Liikkeelle, mars!