Kasarin lapset Pop up -pienoisnäyttely 7.3.2021 saakka

Kasarin lapset Pop up -pienoisnäyttely 15.10.2019 – 7.3.2021

Lelumuseo Hevosenkengän Kasarin lapset pop-up -näyttely on omistettu ihanan kamalalle 1980-luvulle! Aikakaudelle, jolloin krepatut hiukset saivat hulmuta valtoimenaan, olkatoppaukset antoivat ryhtiä asuun kuin asuun, ja C-kaseteilla soivat syntikalla kuorrutetut hittibiisit. Kasarin lapset -pop up-näyttelypiste avautuu Lelumuseossa kaikkien vuosikymmenellä lapsuuttaan eläneiden riemuksi ja nostaa esiin vaaleanpunaisimmat ponit ja lihaksikkaimmat pikku-ukkelit. Näyttelyä varten on kerätty lapsuusmuistoja ja materiaalia 1980-luvulla syntyneiltä. Fiilistele parhaiden klassikoiden äärellä, hiljenny lukemaan 1980-luvun Aku Ankkoja, Maija Mehiläisiä tai Neiti Etsiviä, laita C-kasetti soimaan ja vastaa slämärin kysymyksiin!

Tutustu näyttelyyn virtuaalivierailulla!

Lelumuseo on suljettu