Lasten synttärit Lelumuseossa!

Lasten synttärit Lelumuseossa

 

Vietä ikimuistoiset lasten synttärijuhlat!

 

Lasten synttärit Lelumuseossa on suunnattu 4-12-vuotiaille. Synttäriohjelma kestää 1,5 tuntia ja se sisältää hauskan kierroksen museossa, käsin tekemistä sekä vapaan leikin tuokion. Halutessa ohjelmaan voi liittää herkutteluhetken.

Hinta (1.1.2020 alkaen):

ti – pe 110 €

la 140 €

su 220 €

Lasten synttärit ovat tilattavissa museon aukioloaikoina, ti, la ja su klo 11 – 17, ke, to ja pe klo 11 – 19. Lisähinnasta Lelumuseon voi myös varata aukioloajan ulkopuolella yksityistilaisuutta varten. 

Lelumuseon lasten synttäreille on mahdollista osallistua korkeintaan 15 lasta ja 5 aikuista.

Synttäripakettiin suositellaan liitettäväksi maittava synttärimenu talon ravintolasta, Lumiére WeeGeestä. Oppaan läsnäolo ruokailussa (30-45 min) sisältyy Lelumuseon synttäreiden hintaan.

Uutuutena tarjoamme mahdollisuuden tuoda omat tarjoilut ja nauttia niistä Lelumuseon pajassa. Tilavuokraan 30 € sisältyy pajan käyttö 30 min synttäriohjelman lopuksi, opas avustamassa tarjoilussa, astiat (lautaset, lasit, kahvikupit ja lusikat) sekä loppusiivous.

Varaukset ja tiedustelut puh. 050 590 0137 tai lelumuseo[a]hevosenkenka.fi.

Huomio!  Synttäreillä noudatetaan koronaan liittyviä ohjeistuksia ja suosituksia. Toistaiseksi maksimiosallistujamäärä on 8 lasta ja 2 aikuista, jotta turvavälejä pystytään ylläpitämään.

 

Lasten synttäreiden teemat:

Jos valmiista teemoista ei löytynyt sopivaa, voi synttäriohjelman koostaa mistä tahansa ikäryhmälle sopivasta opastuksestamme ja työpajastamme.

Nämä synttärit on omistettu niin auto-, lentokone- kuin junafaneille!...

Iii-haa-haa! Näillä synttäreillä viedään Lelumuseon tallin keppihepat lenkille ja askarrellaan pajassa omat keppiponit tai -yksisarviset....LELUMUSEO HEVOSENKENKÄ ON SULJETTU 31.1.2021 saakka.
LEKSAKSMUSEET ÄR STÄNGT
THE TOY MUSEUM IS CLOSED