Synttärit Lelumuseossa!

Synttärit Lelumuseossa

 

Huomio! Koronavirusepidemian vuoksi Lelumuseo on suljettu 17.3. alkaen toistaiseksi. Kaikki Lelumuseo Hevosenkengän palvelut sekä yleisötapahtumat ovat tauolla ainakin 31.5. asti. Varauksia tehneisiin ollaan yhteydessä. Varauksia otetaan vastaan jälleen 1.6. lähtien, mikäli tilanne sen sallii.

 

Vietä ikimuistoiset synttärijuhlat!

 

4-12-vuotiaille suunnattu synttäriohjelma Lelumuseossa kestää 1,5 tuntia ja sisältää hauskan kierroksen museossa, käsin tekemistä sekä vapaan leikin tuokion. Halutessa ohjelmaan voi liittää herkutteluhetken.

Hinta (1.1.2020 alkaen):

ti – pe 110 €

la 140 €

su 220 €

Synttärit ovat tilattavissa museon aukioloaikoina, ti, la ja su klo 11 – 17, ke, to ja pe klo 11 – 19. Lisähinnasta Lelumuseon voi myös varata aukioloajan ulkopuolella yksityistilaisuutta varten. 

Lelumuseon synttäreille on mahdollista osallistua korkeintaan 15 lasta ja 5 aikuista.

Synttäripakettiin suositellaan liitettäväksi maittava synttärimenu talon ravintolasta, Lumiére WeeGeestä. Oppaan läsnäolo ruokailussa (30-45 min) sisältyy Lelumuseon synttäreiden hintaan.

Uutuutena tarjoamme mahdollisuuden tuoda omat tarjoilut ja nauttia niistä Lelumuseon pajassa. Tilavuokraan 30 € sisältyy pajan käyttö 30 min synttäriohjelman lopuksi, opas avustamassa tarjoilussa, astiat (lautaset, lasit, kahvikupit ja lusikat) sekä loppusiivous.

Varaukset ja tiedustelut puh. 050 590 0137 tai lelumuseo[a]hevosenkenka.fi.

 

Synttäriohjelman teemat:

 

Jos valmiista teemoista ei löytynyt sopivaa, voi synttäriohjelman koostaa mistä tahansa ikäryhmälle sopivasta opastuksestamme ja työpajastamme.

 

 

Fantasiakarkelot Pukeudu fantasia-hahmoksi ja lähde mukaan seikkailuun! Ensin velho-opas vie lapset Lelumuseoon velhokoulun fantasia-oppitunnille, jolla nähdään erilaisia mielikuvitushahmoja ja opetellaan loitsimaan. Pajassa jokainen valmistaa omaa taikalimaa haluamillaan ainesosilla. Suositusik...

LEGO-kestit Nyt päästään rakentelemaan yhdessä! Synttärit aloitetaan LEGO-metsästyksellä, jolla etsitään museosta erilaisia rakentelusarjoja ja huomataan LEGOn olevan jo yli 60 vuotta vanha palikka. Pajassa rakennetaan yhteinen LEGO-rakennelma yhdessä sovittavasta teemasta sekä tehdään...

Menopelikekkerit Nämä synttärit on omistettu niin auto-, lentokone- kuin junafaneille! Ensin tutustutaan Menopelileikki-näyttelyyn liikenteenohjaajan johdolla ja sitten askarrellaan pajassa omat Neppis-autot tai heijastimet. Suositusikä: 4-vuotiaasta alkaen. Kesto: 1,5 h + mahdollinen ruok...

Ponikutsut Iii-haa-haa! Näillä synttäreillä viedään Lelumuseon tallin keppihepat lenkille tervehtimään museon hevos- ja ponikavereita sekä askarrellaan pajassa omat keppiponit tai -yksisarviset.  Suositusikä: 4-vuotiaasta alkaen. Kesto: 1,5 h + mahdollinen ruokailu. Hinta: ti-pe 110 ...