Lasten synttärit Lelumuseossa!

Lasten synttärit Lelumuseossa

 

Vietä ikimuistoiset lasten synttärijuhlat!

 

Lasten synttärit Lelumuseossa on suunnattu 4-12-vuotiaille. Synttäriohjelma kestää 1,5 tuntia ja se sisältää hauskan kierroksen museossa, käsin tekemistä sekä vapaan leikin tuokion. Halutessa ohjelmaan voi liittää herkutteluhetken.

Hinta (1.1.2020 alkaen):

ti – pe 110 €

la 140 €

su 220 €

Lasten synttärit ovat tilattavissa museon aukioloaikoina, ti, la ja su klo 11 – 17, ke, to ja pe klo 11 – 19. Lisähinnasta Lelumuseon voi myös varata aukioloajan ulkopuolella yksityistilaisuutta varten. 

Lelumuseon lasten synttäreille on mahdollista osallistua korkeintaan 15 lasta ja 5 aikuista.

Synttäripakettiin suositellaan liitettäväksi maittava synttärimenu talon ravintolasta, Lumiére WeeGeestä. Oppaan läsnäolo ruokailussa (30-45 min) sisältyy Lelumuseon synttäreiden hintaan.

Uutuutena tarjoamme mahdollisuuden tuoda omat tarjoilut ja nauttia niistä Lelumuseon pajassa. Tilavuokraan 30 € sisältyy pajan käyttö 30 min synttäriohjelman lopuksi, opas avustamassa tarjoilussa, astiat (lautaset, lasit, kahvikupit ja lusikat) sekä loppusiivous.

Varaukset ja tiedustelut puh. 050 590 0137 tai lelumuseo[a]hevosenkenka.fi.

Huomio!  Synttäreillä noudatetaan koronaan liittyviä ohjeistuksia ja suosituksia. Toistaiseksi maksimiosallistujamäärä on 8 lasta ja 2 aikuista, jotta turvavälejä pystytään ylläpitämään.

 

Lasten synttäreiden teemat:

Jos valmiista teemoista ei löytynyt sopivaa, voi synttäriohjelman koostaa mistä tahansa ikäryhmälle sopivasta opastuksestamme ja työpajastamme.

Fantasiakarkelot Pukeudu fantasia-hahmoksi ja lähde mukaan seikkailuun! Ensin velho-opas vie lapset Lelumuseoon velhokoulun fantasia-oppitunnille, jolla nähdään erilaisia mielikuvitushahmoja ja opetellaan loitsimaan. Pajassa jokainen valmistaa omaa taikalimaa haluamillaan ainesosilla. Suositusik...

LEGO-kestit Nyt päästään rakentelemaan yhdessä! Synttärit aloitetaan LEGO-metsästyksellä, jolla etsitään museosta erilaisia rakentelusarjoja ja huomataan LEGOn olevan jo yli 60 vuotta vanha palikka. Pajassa rakennetaan yhteinen LEGO-rakennelma yhdessä sovittavasta teemasta sekä tehdään...

Menopelikekkerit Nämä synttärit on omistettu niin auto-, lentokone- kuin junafaneille! Ensin tutustutaan Menopelileikki-näyttelyyn liikenteenohjaajan johdolla ja sitten askarrellaan pajassa omat Neppis-autot tai heijastimet. Suositusikä: 4-vuotiaasta alkaen. Kesto: 1,5 h + mahdollinen ruok...

Ponikutsut Iii-haa-haa! Näillä synttäreillä viedään Lelumuseon tallin keppihepat lenkille tervehtimään museon hevos- ja ponikavereita sekä askarrellaan pajassa omat keppiponit tai -yksisarviset.  Suositusikä: 4-vuotiaasta alkaen. Kesto: 1,5 h + mahdollinen ruokailu. Hinta: ti-pe 110 ...