Lör 30.- Sön 31.3. WeeGees Barnens museifestival

Lör 30.- Sön 31.3. WeeGees Barnens museifestival ”Traffic Jam”

Årets tema för Barnens museifestival är ”Traffic Jam”. Mer information om det kommande evenemanget publiceras på den här sidan i början av året 2019.

2018 det populära evenemanget hade över 8 000 besökare under två dagar. Det högklassiga och pedagogiska programmet belyste byggande ur många olika perspektiv. På Barnens museifestival lär sig barnen att museet även finns till för dem och att det är kul på museet.

Evenemanget ordnades i samarbete mellan Utställningscentret WeeGee/Evenemangs- och kulturtjänsterna i Esbo, EMMA – Esbo moderna konstmuseum, KAMU Esbo stadsmuseum, Finlands Urmuseum och Finlands leksaksmuseum Hevosenkenkä. På evenemanget deltog även Esbo bildkonstskola, Helinä Rautavaaras museum och Föreningen för designfostran i Finland.

#barnensmuseifestival

Du kan återuppleva festivalkänslan på Facebook.