Leksaksmuseet Hevosenkenkä håller stängt tills vidare

Leksaksmuseet Hevosenkenkä håller stängt tills vidare fr.o.m. 17.3.2020

Utställningscentret WeeGee och Leksaksmuseet Hevosenkenkä håller stängt tills vidare fr.o.m.17.3.2020. Vi följer Finlands regerings riktlinjer för att sakta ner och motverka spridningen av koronaviruset.

Alla museets evenemang och servicer samt besök på museet är inställda fram till åtminstone 31.5.2020. Barnens Museifestival 21–22.3 samt Åttiotalsklassträff-evenemanget flyttas till hösten 2020. Vi informerar om datumen senare. Vi tar kontakt med dem som gjort reservationer. Vi tar emot reservationer till juni och framöver.

Vi följer situationen konstant och informerar om ändringar via våra kanaler. Vi öppnar museet igen då myndigheterna anser det ofarligt.

Leksaksmuseets personal kan nås under tjänstetid per telefon och e-post, även då museet är stängt.

Tilläggsinformation:
Museichef Johanna Rassi, johanna.rassi[a]hevosenkenka.fi, 050 5767677.
Bokningar:
Huvudguide Magnus Rask, magnus.rask[a]hevosenkenka.fi, tai lelumuseo@hevosenkenka.fi, 050 5900137.