Födelsedagsfest på Leksaksmuseet!

Födelsedagsfest på Leksaksmuseet

 

Fira en oförglömlig födelsedagsfest!

Leksaksmuseets födelsedagsprogram på 1,5 timmar är riktat till 4–12-åringar och innehåller en skojig guidning på museet, pyssel samt tid till fri lek. Det finns även möjlighet att förlänga programmet med en festmålsstund.

Pris:

tis–fre 110 €

lör 140 €

sön 220 €

Födelsedagsfesterna kan arrangeras under museets öppettider tis, lör och sön kl. 11–17, ons, tor och fre 11–19. För en extrakostnad är det även möjligt att hyra Leksaksmuseet utanför öppettiderna för en privat tillställning.

Det är även möjligt att beställa en läcker meny från husets restaurang Lumière WeeGee. Guidens närvaro och hjälp vid måltiden (30–45 minuter) ingår i priset på födelsedagsfesten.

Som en nyhet erbjuder vi möjligheten att ta med egen mat och dryck och avnjuta dem i Leksaksmuseets verkstad. I utrymmeshyran 30 € ingår verkstaden för 30 minuter i slutet av födelsedagsprogrammet, en guide att hjälpa i serveringen, kärl (tallrikar, glas, kaffekoppar och skedar) samt städning.

Gruppens maximistorlek är 15 barn + 5 vuxna.

OBS! Gruppstorlekarna har begränsats så att säkerhetsavstånden kan hållas: på födelselsedagar 8 barn + 2 vuxna.

Kom ihåg att boka guidningen minst två veckor i förväg! 

Frågor och bokningar: tel. 0505900137 eller lelumuseo[a]hevosenkenka.fi

 

Födelsedagsfestens teman:

 

Fantasyfest

Klä upp dig som en fantasyfigur och följ med på äventyr! På Leksaksmuseets guidning ser vi leksaker från bland annat Harry Potters och Sagan om ringens värld samt övar tillsammans på trolleri. I verkstaden tillverkar vi trollslem med var och ens eget recept. Rekommenderad ålder: 7 år och upp.

Ponnyparty

Ihaha! På det här kalaset tar vi hästarna på Leksaksmuseets stall ut på ritt för att mötas med sina häst- och ponnykamrater. I verkstaden pysslar vi sedan egna käpponnyer eller -enhörningar. Rekommenderad ålder: 4 år och upp.

LEGO-hippa

Vi bygger tillsammans! Födelsedagen börjar med en rundtur med LEGO-tema där vi kan märka att LEGO är en redan 60 år gammal kloss. I verkstaden bygger vi LEGO tillsammans med gemensamt tema, och tillverkar LEGO-nyckelringar som minnen. Rekommenderad ålder: 4 år och upp.

Fordonskalas

Denna födelsedag är ägnad för bil- flygplan- och tågfansen! Först bekantar vi oss med utställningen Fordonslek i trafikledarens ledning och sedan pysslar vi egna Neppis-bilar eller reflexer i verkstaden. Rekommenderad ålder: 4 år och upp.

Om ingen av de färdiga teman föll er i smaken så kan ni även bilda födelsedagsprogrammet med att kombinera vilka som helst av våra ålderspassande guidningar och verkstäder.

 Lelumuseo on suljettu
Leksaksmuseet är stängt
Toy Museum is closed