Pe 1.11. Kasari-iltamat klo 17-21

Lelumuseon kasari-iltamissa matkataan ajassa taaksepäin nousukauden Suomeen. Ota kaverikuva, valitse lempikarkkisi irttarikioskista, tanssi limudiskossa, uskalla uuteen lookkiin kasarikampaamossa ja testaa muistisi tunnarivisassa.

Kasarikiska klo 17-21
Ykköstä markalla ja vitosta 50 pennillä. Vaihda eurosi mummon markkoihin ja osta lempparikasarikarkkisi ja tee ihania kasarilöytöjä.

Kaverikuvaamo klo 17-21
Palaa takaisin kasariluokkakuvien aikaan ja kuvauta itsesi ja kaverisi Kasaverikuvaamossa. Lelumuseon kasarirekvisiitta auttaa sinua luomaan aidon kasarilookin.

Retropelinurkkaus klo 17-21
Unohda hetkeksi älypuhelimet ja palaa kasarin tietokonepelien pariin. Istahda säkkituoliin ja testaa, ovatko pelitaitosi tallella.

Kasarikampaamo klo 17-20
Kreippirauta is Back! Kasarilasten himotuin kampaustyyli eli krepatut hiukset ovat täällä taas. Kasarikampaamossa tämä ihana hiustyyli onnistuu.

Annen aerobic klo 17.30 ja klo 18.30
Nyt säärystimet jalkaan ja hikipanta otsalle! Annen aerobic-hetkessä opit kasarin kuumimmat jumppaliikkeet.

Tunnarivisa klo 18 ja klo 19
Tunnistatko 1980-luvun tv-ohjelmista tutut tunnussävelmät? Tunnarivisassa pääset testaamaan muistisi.

Limudisco klo 19.30-21.00
Syntikka soolot kaakkoon! Limudiscossa pääset vihdoinkin tanssimaan parhaita kasarihittejä.