Opastukset

Opastukset

Huomio! Koronavirusepidemian vuoksi Lelumuseo on suljettu 17.3. alkaen toistaiseksi. Kaikki Lelumuseo Hevosenkengän palvelut sekä yleisötapahtumat ovat tauolla ainakin 31.5. asti. Varauksia tehneisiin ollaan yhteydessä. Varauksia otetaan vastaan jälleen 1.6. lähtien, mikäli tilanne sen sallii.

Lelumuseo Hevosenkenkä kutsuu opastukselle kaikenikäiset lapset ja aikuiset. Leikkikalut ovat esineitä, jotka yhdistävät eri sukupolvia: jokaisella on niihin liittyviä muistoja! Lelut kertovat muun muassa lapsuuden historiasta ja perheitten taloudellisesta tilanteesta, teknisistä keksinnöistä ja uusista materiaaleista, muotivirtauksista ja tyylihistoriasta, ajan hengestä, sodasta ja rauhasta, iloista, suruista, peloista ja unelmista. Käynti Lelumuseossa sopiikin monen kouluaineen oppimateriaaliksi. Toisaalta lelut voivat avata tien muistojen menneisyyteen ja omaan lapsuuteen. Pienimmille vieraille Lelumuseo tarjoaa helposti lähestyttävän tavan tutustua museomaailmaan. Tilauksesta ryhmät pääsevät museoon myös aamupäivisin tiistaista perjantaihin klo 9 alkaen.

Opastusta voidaan muokata ryhmän tarpeiden mukaiseksi. Opastuksen voi tilata myös ruotsiksi ja englanniksi.

Ryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä. Suuremmille ryhmille tarjoamme yhdistelmäopastuksia yhdessä jonkin toisen WeeGeen museon kanssa, kysy lisää!

Hinta: 50 € aikuisryhmille. Opintokäynti ja opastus ovat päiväkotiryhmille ja koululaisille sekä muille ohjatuille lapsiryhmille opettajineen maksuttomia. 

Muistathan varata opastuksen vähintään viikkoa etukäteen! Ilmoitathan myös, jos tuot museoon ryhmän ilman opastusta. 

Varaukset:
puh. 050-5900137 tai lelumuseo[a]hevosenkenka.fi ma-la klo 10 – 17.

 

Opastukset päiväkoti-ikäisille

 

Leikkituokio Leikkituokion aikana opitaan vanhoja ja uudempia yhteisleikkejä ja leikitään niitä ...

Lelujen kertomaa -opastus Opastuksella katsellaan yhdessä museon perusnäyttelyn vanhimpia leluja j...

 

Opastukset alakoululaisille

 

Leikkituokio Leikkituokion aikana opitaan vanhoja ja uudempia yhteisleikkejä ja leikitään niitä ...

Museopolku Lelumuseo Hevosenkengän Museopolku-kierros tarjoaa leikkisää päänvaivaa alakoululais...

 

 

Opastukset yläkoululaisille ja lukiolaisille