Museoteatteria vauvoille ja taaperoille 2.3. -3.3.2019

Vauva- ja taaperoteatteria Lelumuseossa la-su 2.-3.3.2019

Tupaantuliaiset-erikoisnäyttely toi Lelumuseoon ensimmäistä kertaa museoteatteria myös aivan perheen pienimmille. Suositut esitykset palaavat museolle näyttelyn viimeisen viikonlopun kunniaksi. Varaa oma paikkasi pian!

Ensimmäinen koti

4 – 12 kk vauvoille vanhempineen

Ensimmäinen koti on vauvateatteriesitys, jossa vauvakatsojille esitellään kodin eri elementtejä ja tiloja. Esityksen perustana on aistihavaintoihin ja rytmiikkaan pohjautuva esineteatterimainen ilmaisu. Esitykseen mahtuu kerralla 10 vauvaa vanhempineen.

Esitys

La 2.3. klo 10

Muuttomies

1 – 2 -vuotiaille vanhempineen

Muuttomies on humoristinen sooloesitys, jonka aiheena on kodin löytäminen. Esityksessä seikkailee omaisuutensa, muistojensa ja ystäviensä kanssa matkusteleva Nomadi. Akrobaattinen Nomadi osaa puhua vain nonomadia eli tuntematonta, höpsötykseltä kuulostavaa muinaisnomadien kieltä. Mistä hän voisi löytää kodin? Esitykseen mahtuu 15 lasta vanhempineen.

Esitys

Su 3.3. klo 10

Molemmat esitykset ovat Eero Ojalan sooloesityksiä. Esitysten kesto on n. 30 min, jonka jälkeen katsojat voivat jäädä tutustumaan näyttelyyn. Liput 12 € / vanhempi lapsen kanssa, sisältää tutustumisen Lelumuseo Hevosenkenkään ja mehutarjoilun. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen: lelumuseo[a]hevosenkenka.fi tai 050-5900137. Liput WeeGeen infosta.

Kuvat: Pekka Elomaa ja Leena Aronen