Museoteatteri

Museoteatteri

Lelumuseo Hevosenkenkä tarjoaa iloista ja osallistavaa museoteatteria perheen pienimmille vanhempineen. Museoteatteriesitysten avulla syvennetään näyttelyiden teemoja ja tarjotaan lisäelämyksiä museokäyntiin. Pääsääntöisesti museoteatteriesitykset järjestetään aukioloaikojen ulkopuolella ja niiden yhteydessä on mahdollisuus tutustua museon näyttelyihin. Esitykset tehdään yhteistyössä Teatteri Hevosenkengän kanssa.

Museoteatteriesityksen voi myös yksityisesityksenä ryhmälle! Kysy tarjousta!

Museoteatteria Menopelileikki -näyttelyssä esitykset on siirretty syksylle 2020

Menopelileikki -erikoisnäyttelyn räätälöidyt museoteatteriesitykset kurvaavat Lelumuseo Hevosenkenkään maaliskuussa. Varaa lippusi kevään hauskimmalle seikkailulle pian! Esityksen voi myös tilata ryhmälle yksityisnäytöksenä 250 €/ esitys (max. 25 lasta).

Hei me ollaan liikenteessä!

Interaktiivinen museoteatteriseikkailu yli 4-vuotiaille lapsille

Tässä yleisöä osallistavassa museoteatteriseikkailussa tutustutaan liikenteeseen lasten näkökulmasta universumin toiselta laidalta, Kartioplaneetalta, tulleen vieraan Tötin kanssa. Töt on saanut planeetaltaan koulutehtävän, mutta  hänen ystävänsä Terö eksyy matkalla. Tarvitaan siis Maan lasten apua: Miten maapallolla siirrytään paikasta toiseen? Onko liikenteessä sääntöjä? Mitä pitää muistaa?

Esitykseen mahtuu 25 lasta. Esityksen kesto n. 30 min, jonka jälkeen katsojat voivat jäädä tutustumaan Lelumuseo Hevosenkenkään. Liput 12€/lapsi+aikuinen. Lippujen varaus: lelumuseo[a]hevosenkenka.fi tai 050-5900137. Lippu sisältää tutustumisen Lelumuseo Hevosenkenkään, mutta ei oikeuta sisäänpääsyä WeeGee-talon muihin museoihin.

Esitykset:

Ti 10.3. klo 10 täynnä
Ti 17.3. klo 10 ESITYS ON PERUTTU!
Ti 24.3. klo 10 ESITYS ON PERUTTU!

Minimenopelit

Museoteatterimatka 1-3 vuotiaille taaperoille

Eri aistihavaintoja hyödyntävässä osallistavassa museoteatterihetkessä taaperoille tutkitaan liikennettä äänien, tuntemusten ja värien kautta. Millainen on punainen väri, mitä se liikenteessä tarkoittaa? Millainen ääni on metrossa? Osaatko matkia auton ääntä? Oppaana leikkihetkessä on lempeä ja musikaalinen vieras ulkoavaruudesta nimeltään Töt, joka ihmettelee maapallon liikenteen ihmeellisyyksiä yhdessä yleisön kanssa. Esitykseen mahtuu 20 taaperoa vanhempineen.

Esityksen kesto: n. 30 min, jonka jälkeen katsojat voivat jäädä tutustumaan Lelumuseo Hevosenkenkään. Liput 12€/lapsi+aikuinen. Lippujen varaus: lelumuseo[a]hevosenkenka.fi tai 050-5900137.  Pääsylippu sisältää tutustumisen Lelumuseo Hevosenkenkään, mutta ei oikeuta sisäänpääsyä WeeGee-talon muihin museoihin.

Esitykset:

Ma 2.3. klo 10
Ma 9.3. klo 10
Ma 16.3. klo 10 ESITYS ON PERUTTU!
Ma 23.3. klo 10 ESITYS ON PERUTTU!
Ma 30.3. klo 10 ESITYS ON PERUTTU!

Käsikirjoitus, ohjaus ja näyttelijäntyö:

Näyttelijät Krista Putkonen-Örn ja Antero Nieminen