Taaperoita vanhempineen museoteatterissa Lelumuseossa.

Museoteatteri

Museoteatteri

 

Lelumuseo Hevosenkenkä tarjoaa iloista ja osallistavaa museoteatteria perheen pienimmille vanhempineen. Museoteatteri syventää näyttelyiden teemoja ja tarjoaa lisäelämyksiä museokäyntiin. Pääsääntöisesti museoteatteriesitykset järjestetään aukioloaikojen ulkopuolella ja niiden yhteydessä on mahdollisuus tutustua museon näyttelyihin. Esitykset tehdään yhteistyössä Teatteri Hevosenkengän kanssa.

Museoteatteriesityksiä voi tilata yksityisesityksenä ryhmille ja niitä esitetään yleisölle avoimina tällä sivulla ilmoitettuina ajankohtina. 

 

Museoteatteria Menopelileikki -näyttelyssä 

 

Menopelileikki-erikoisnäyttelyyn räätälöidyt museoteatteriesityksen voi tilata ryhmälle yksityisnäytöksenä 250 €/ esitys (max. 25 lasta). Yksityisnäytökset pidetään museon aukioloaikojen ulkopuolella, esim. maanantaisin. Tiedustelut ja varaukset: lelumuseo[a]hevosenkenka.fi tai 050-5900137.

Hei me ollaan liikenteessä! -museoteatteri

yli 4-vuotiaille lapsille

Tässä yleisöä osallistavassa museoteatteriseikkailussa tutustutaan liikenteeseen lasten näkökulmasta universumin toiselta laidalta, Kartioplaneetalta, tulleen vieraan Tötin kanssa. Töt on saanut planeetaltaan koulutehtävän, mutta  hänen ystävänsä Terö eksyy matkalla. Tarvitaan siis Maan lasten apua: Miten maapallolla siirrytään paikasta toiseen? Onko liikenteessä sääntöjä? Mitä pitää muistaa?

Esitykseen mahtuu 25 lasta. Esityksen kesto n. 30 min, jonka jälkeen katsojat voivat jäädä tutustumaan Lelumuseo Hevosenkenkään. 

Minimenopelit-museoteatteri

1-3 vuotiaille taaperoille

Eri aistihavaintoja hyödyntävässä osallistavassa museoteatterihetkessä taaperoille tutkitaan liikennettä äänien, tuntemusten ja värien kautta. Millainen on punainen väri, mitä se liikenteessä tarkoittaa? Millainen ääni on metrossa? Osaatko matkia auton ääntä? Oppaana leikkihetkessä on lempeä ja musikaalinen vieras ulkoavaruudesta nimeltään Töt, joka ihmettelee maapallon liikenteen ihmeellisyyksiä yhdessä yleisön kanssa. Esitykseen mahtuu 20 taaperoa vanhempineen.

Esityksen kesto: n. 30 min, jonka jälkeen katsojat voivat jäädä tutustumaan Lelumuseo Hevosenkenkään. 

Esitysten käsikirjoitus, ohjaus ja näyttelijäntyö:

Näyttelijät Krista Putkonen-Örn ja Antero Nieminen

 

 LELUMUSEO HEVOSENKENKÄ ON SULJETTU 31.1.2021 saakka.
LEKSAKSMUSEET ÄR STÄNGT
THE TOY MUSEUM IS CLOSED