Tyttö puhaltaa saippuakuplia.

Hevosenkengän syyslomaleiri lapsille

Lasten leirit Lelumuseossa

 

Lelumuseo järjestää lasten leirejä sekä yhteistyössä Teatteri Hevosenkengän että Näyttelykeskus WeeGeen kanssa. Leirejä on koulujen loma-aikoina.

Hevosenkengän syyslomaleiri PERUTTU!

12. – 16.10. klo 9 – 16 (pe klo 15 saakka)

Hevosenkengän leirit ovat täyttä draamaa!

Lelumuseo ja Teatteri Hevosenkengän yhteisillä, 7–10-vuotiaille suunnatulla syyslomaleirillä sukelletaan sadun maailmoihin. Leirillä tutustutaan teatterin tekemiseen improvisaatioleikkien, teatterinukkien teon ja draaman avulla.
Leirin ensimmäiset päivät vietämme Lelumuseo Hevosenkengässä, joka sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa. Lelumuseon päivissä leikitään, improillaan ja askarrellaan Lelumuseossa sekä tutustutaan WeeGeen museoihin. Leirin kolme viimeistä päivää olemme Tusculum Hevosenkengässä Juhannusmäki 2, Mankkaalla. Siellä valmistamme omat teatterinukkemme ja tutustumme teatterin tekemiseen teemoittain: varjoteatteri, käsinuket ja pöytäteatteri.

Hinta: 220 €, sisältää vakuutukset, lounaan ja välipalan. Leirille otetaan 10 lasta.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: sanna.hallen[a]hevosenkenka.fi tai 040-7018750.

Otamme leirillä huomioon vallitsevan koronatilanteen ja siihen liittyvät viranomaissuositukset.

 

WeeGeen kesäleirit

viikoilla 23 – 26

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Kesällä 2020 WeeGeen lasten leirit ovat viikoilla 23, 24, 25 ja 26. Leirit kestävät ma-pe  klo 9-16 ja leirin hinta on 200 € (sis. alv.), poikkeuksena juhannusviikko ma-to hinta 175 € (sis. alv.). Ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet WeeGeen sivuilta tai weegee.kesaleirit[a]espoo.fi.

HUOM! Leirien ilmoittautuminen alkaa to 14.5. klo 15.

WeeGeen kesäleirien toimenpiteet pandemia-aikana:

Leirille otetaan 15 lasta/leiri. Toiminnan aikana kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan sekä yhteistoimintaan. Painotamme, että riskiryhmään kuuluvia lapsia ei tulisi ilmoittaa mukaan leiritoimintaan. Leirille osallistuvia lapsia ohjataan leirien aikana noudattamaan tarkasti ohjeistuksia ja toiminnassa vältetään tilanteita, joissa ollaan suorassa kosketuksessa muiden leiriläisten kanssa. Noudatamme valtakunnallisia pandemiaohjeita.

Lapsen ei pidä tulla leirille, jos hänellä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jos lapsi sairastuu päivän aikana, olemme yhteydessä huoltajaan.Lelumuseo on suljettu
Leksaksmuseet är stängt
Toy Museum is closed