Syyslomaleiri 15.-19.10.2018

Hevosenkengän syyslomaleiri
Sukella satuun! 7 – 10 – vuotiaille koululaisille 15. – 19.10.2018

 

Leiri pidetään  Hevosenkengän Tusculumissa Juhannusmäellä ja Hevosenkengän lelumuseossa Näyttelykeskus WeeGeessä.

Ma – ke 15. – 17.10.18 klo. 9.00 – 16.00. Tusculum Hevosenkenkä, Juhannusmäki 2.
To – pe 18. – 19.10.18 Klo. 9.00 – 16.00. Lelumuseo Hevosenkenkä, Ahertajantie 5, Tapiolan Näyttelykeskus WeeGee

Koululaisten syyslomaleirillä sukellamme sadun ihmeelliseen maailmaan ja tutustumme teatterin tekemiseen Improvisaatioleikkien, nukketyöpajan ja draaman avulla.

Hevosenkengän nukentekijän johdolla valmistamme omat teatteri nukkemme ja teatterin näyttelijöiden kanssa perehdymme nukkenäyttelemisen saloihin ja kuulemme miten näytelmät valmistuvat. Pääsemme myös katsomaan Hevosenkengän syksyn uutuusnäytelmää, Katja Krohnin  ohjaamaa Sotta Pyttynen esitystä ja tutustumaan näytelmän lavasteisiin ja nukkeihin, tapaamme myös näytelmän näyttelijät. Leirien ensimmäiset päivät vietämme Tusculum Hevosenkengässä, Juhannusmäellä, Mankkaalla ja kaksi viimeistä päivää Lelumuseo Hevosenkengässä, joka sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa.

Leirin ensimmäisenä Lelumuseon päivänä juhlistamme valtakunnallista Satupäivää erilaisten satuaiheisten työpajojen ja ohjelman voimin yhdessä Lelumuseon ohjaajien ja museon ystävien kanssa. Satupäivänä luvassa on ainakin satusuunnistusta, sadutusta, satumaalausta ja satuhahmojen askartelua. Viimeisenä päivänä lapset pääsevät tutustumaan Lelumuseon Tupaantuliaiset – kotileikkejä ja leikkikoteja -erikoisnäyttelyn lisäksi myös näyttelykeskus WeeGeen muihin museoihin sekä askartelemaan leirin päätteeksi vielä mukavan muiston kotiin vietäväksi.

Hinta: 200€, hintaan sisältyy materiaalit, lounas ja välipala.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Teatterikuraattori Sanna Hallén: sanna.hallen[a]hevosenkenka.fi tai puh. 040-7018750.