Lasten kesäleirit

Hevosenkengän kesäleiri

1. – 5.6.2020 klo 9 – 16
8. – 12.6.2020 klo 9 – 16

Hevosenkengän kesäleirit ovat täyttä draamaa!

Lelumuseo ja Teatteri Hevosenkengän yhteisillä, 7–10-vuotiaille suunnatuilla kesäleireillä sukelletaan sadun maailmoihin. Leirillä tutustutaan teatterin tekemiseen improvisaatioleikkien, teatterinukkien teon ja draaman avulla. Leirin ensimmäiset päivät vietetään Lelumuseossa WeeGeellä ja kolme viimeistä päivää Teatteri Hevosenkengässä Mankkaalla. 
Hinta: 220 €, sisältää vakuutukset, lounaan ja välipalan. 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: sanna.hallen[a]hevosenkenka.fi tai 040-7018750. Ilmoittautuminen alkaa helmikuussa 2020, viikolla 9. 

WeeGeen kesäleirit

viikoilla 23 – 26

WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Kesällä 2020 WeeGeen leirit ovat viikoilla 23, 24, 25 ja 26. Leirit kestävät ma-pe  klo 9-16 ja leirin hinta on 200 € (sis. alv.), poikkeuksena juhannusviikko ma-to hinta 175 € (sis. alv.). Ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet WeeGeen sivuilta tai weegee.kesaleirit[a]espoo.fi.

Näyttelykeskus WeeGeen kesäleiri-ilmoittautumista ei avata toistaiseksi. Näyttelykeskus WeeGee seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja THL:n sekä muiden viranomaisten ajankohtaisia suosituksia, tiedotuksia sekä ohjeita aktiivisesti. Tiedotamme WeeGeen kesäleirien varausmahdollisuudesta verkkosivuillamme sekä some-kanavissamme heti, kun tiedämme, onko leirien järjestäminen kesäkuussa mahdollista. Tällä hetkellä leirien suunnittelu ja valmistelu jatkuu normaalisti.
Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti syntyvää haittaa.