Lainattava lelulaukku

Nallevaarin matkassa – lainattava lelulaukku

 

Suomen Lelumuseo Hevosenkengän lainattava lelunäyttely tuo menneiden aikojen lelut ja leikit luoksesi kätevästi matka-arkussa! Näyttelyn avulla lapset näkevät, millaisia leluja on ennen vanhaan ollut. Varttuneemmat taas saavat virikkeitä muistella omaa lapsuuttaan. Lähtökohtana on, että hekin jotka eivät voi vierailla Lelumuseossa, pääsevät viihtymään vanhojen lelujen äärelle.

Nallevaarin matkassa – lainattavan lelunäyttelyn ovat toteuttaneet Mia Peltola ja Anna Nuorlehto yhteistyössä Suomen Lelumuseo Hevosenkengän kanssa osana Metropolian ammattikorkeakoulun “Kulttuuri hyvinvointipalveluiden voimavarana” -erikoistumisopintoja vuonna 2011. Näyttelyä on uudistettu vuonna 2016.

Nallevaarin matkassa -lelunäyttelyn voi lainata leikkikulttuurista kiinnostunut yhteisö, joka on tekemisissä lasten ja vanhusten kanssa. Lainaaminen on ilmaista, mutta lainaaja huolehtii kuljetuksesta ja siihen liittyvistä kustannuksista. Laina-aika on kaksi viikkoa. Näyttelyn leluihin saa koskea ohjatusti, mutta niitä ei saa enää ottaa mukaan leikkeihin.

 

Tiedustelut arkisin klo 9 – 16 puh. 050-5263333, sähköpostilla hanna.jussila[a]hevosenkenka.fi.Lelumuseo on suljettu
Leksaksmuseet är stängt
Toy Museum is closed