Museoteatteria Menopelileikki -näyttelyssä 6.4. – 6.5.2019

Menopelileikki -erikoisnäyttelyn räätälöidyt museoteatteriesitykset kurvaavat Lelumuseo Hevosenkenkään huhtikuussa. Varaa lippusi kevään hauskimmalle seikkailulle pian!

Hei me ollaan liikenteessä!

Interaktiivinen museoteatteriseikkailu yli 4-vuotiaille lapsille

Tässä yleisöä osallistavassa museoteatteriseikkailussa tutustutaan liikenteeseen lasten näkökulmasta universumin toiselta laidalta, Kartioplaneetalta tulleen vieraan kanssa. Koulutehtävän planeetaltaan saanut Töt pyytää katsojilta apua saadakseen koulutehtävänsä tehtyä sillä hänen ystävänsä Terö on eksynyt matkalla. Miten maapallolla siirrytään paikasta toiseen? Onko liikenteessä sääntöjä? Mitä pitää muistaa?

Esitykseen mahtuu 25 lasta. Esityksen kesto n. 30 min, jonka jälkeen katsojat voivat jäädä tutustumaan Lelumuseo Hevosenkenkään. Liput 12€/lapsi+aikuinen. Lippujen varaus: lelumuseo[a]hevosenkenka.fi tai 050-5900137. Varatut liput on noudettava WeeGeen infosta viimeistään viikkoa ennen esitystä.  Lippu sisältää tutustumisen Lelumuseo Hevosenkenkään, mutta ei oikeuta sisäänpääsyä WeeGee-talon muihin museoihin.

Esitykset:

La 6.4. klo 10
La 13.4. klo 10
La 27.4. klo 10
La 4.5. klo 10

Minimenopelit

Museoteatterimatka 1-3 vuotiaille taaperoille

Eri aistihavaintoja hyödyntävässä osallistavassa museoteatterihetkessä taaperoille tutkitaan liikennettä äänien, tuntemusten ja värien kautta. Millainen on punainen väri, mitä se liikenteessä tarkoittaa? Millainen ääni on metrossa? Osaatko matkia auton ääntä? Oppaana leikkihetkessä on lempeä vieras ulkoavaruudesta nimeltään Töt joka ihmettelee maapallon liikenteen ihmeellisyyksiä yhdessä yleisön kanssa. Esitykseen mahtuu 20 taaperoa vanhempineen.

Esityksen kesto: n. 30 min, jonka jälkeen katsojat voivat jäädä tutustumaan Lelumuseo Hevosenkenkään. Liput 12€/lapsi+aikuinen. Lippujen varaus: lelumuseo[a]hevosenkenka.fi tai 050-5900137. Liput ostettava WeeGeen infosta viimeistään viikkoa ennen esitystä. Pääsylippu sisältää tutustumisen Lelumuseo Hevosenkenkään, mutta ei oikeuta sisäänpääsyä WeeGee-talon muihin museoihin.

Esitykset:

Ma 8.4. klo 14
Ma 15.4. klo 14
Ma 29.4. klo 14
Ma 6.5. klo 14

Käsikirjoitus, ohjaus ja näyttelijäntyö:

Näyttelijät Krista Putkonen-Örn ja Antero Nieminen
Teatteri Hevosenkenkä