La 16.2. – Su 24.2. Hiihtoloma Lelumuseolla

La 16.2. – Su 24.2.2019 Hiihtoloma Lelumuseolla

Lelumuseo Hevosenkengän hiihtoloma on täynnä mukavaa ohjelmaa koko perheelle. Tarjolla on askartelua, talvilajeja ja opastuksia. Tervetuloa viettämään leikintäyteistä hiihtolomaa Lelumuseolle! Kaikki Lelumuseon hiihtoloman ohjelmat sisältyvät WeeGeen pääsylipun hintaan.

La 16.2. – Su 24.2. Talvilajien kuusiottelu (nonstop)

Lelumuseossa on hiihtolomalla tarjolla talvilajien kuusiottelu. Tule testaamaan miten sinulta onnistuu leikkimielinen talviurheilu. Pääset pelaamaan pöytälätkää ja pöytäcurlingia, kokeilemaan lumipallon tarkkuusheittoa ja minisuksilla hiihtämistä sekä kisaamaan minimäkihyppääjillä ja minikelkkiksillä.

La 16.12. Lumihiutaletyöpaja klo 13-15

Lelumuseon työpajassa askarrellaan hiihtoloman kunniaksi silkkipaperista kauniita lumihiutaleita. Työpaja sisältyy pääsylipun hintaan.

Su 17.2. Lelujen kertomaa -opastus klo 15

Opastuksella katsellaan yhdessä museon Laiva on lastattu leluilla -perusnäyttelyn vanhimpia leluja ja kuunnellaan, millaisia tarinoita niillä on kerrottavanaan.

Ti 19.2. – Pe 22.2. Museopolku -opastus klo 14.30

Museopolku-opastuksella tutustutaan Lelumuseon kokoelmaan visaisten ja hassujen arvoituskorttien avulla. Lopuksi päästään askartelemaan itse toimiva lelu ja testaamaan omaa tuotosta.

La 16.12. Lumihiutaletyöpaja klo 13-15

Su 24.2. Lelujen tupaantuliaiset -opastus klo 15

Lelut ovat kutsuneet kaikki tupaantuliaisiinsa! Kierroksella tutustutaan Tupaantuliaiset-erikoisnäyttelyyn ja katsotaan kotia ja kotileikkejä läheltä ja kaukaa.

Ohjelma sisältyy WeeGeen pääsymaksun hintaan.

Muutokset mahdollisia!