Kerro meille lapsuudestasi!

Kerro meille lapsuudestasi!

 

Ilmiömäinen lapsuus- ja Parhaat lelut ja leikit ikinä -kyselyillä Lelumuseo Hevosenkenkä haluaa kuulla juuri sinun lapsuutesi tarinan. Millaisilla leluilla leikit ja kenen kanssa? Millaisessa ympäristössä ja yhteiskunnallisessa tilanteessa vietit elämäsi alkutaipaleen? Kysely liittyy museomme Ilmiömäinen lapsuus -hankkeeseen, jolla kartoitetaan eri aikojen lapsuuteen liittyviä ilmiöitä. Hanke on osa pohjatyötä ja tutkimusta, jota museo tekee tulevaa pysyvää konsepti- ja näyttelyuudistusta varten – asiakaslähtöisesti ja yleisöjämme kuunnellen. Ilmiömäinen lapsuus -kysely on suunnattu aikuisille ja Parhaat lelut ja leikit ikinä -kysely lapsille. Toivomme vastauksia joka puolelta maata kaikista ikäluokista. Osallistu ja vaikuta siihen, että oman lapsuutesi teemat näkyvät tulevaisuuden lelumuseossa!

Voit myös lähettää museolle kuvia tai muita lapsuuteen tai leikkeihin liittyviä tiedostoja sähköpostitse: laura.kokki[a]hevosenkenka.fi (tiedostokoko max. 3 Mt). Huomaathan, että lähettämällä tiedoston annat luvan museon käyttää sitä tutkimusta varten! Muuhun käyttöön kysymme aina luvan erikseen.

Kyselyyn voi myös vastata ja kuvia tai vastaavaa lisätietoa lähettää kirjeitse. Osoite on: Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä, PL 6665, 02070 Espoon kaupunki. Muistathan tällöin liittää kirjeeseen yhteystietosi.

Vastaa nuorille ja aikuisille suunnattuun Ilmiömäinen lapsuus -kyselyyn!

Vastaa lapsille suunnattuun Parhaat lelut ja leikit ikinä -kyselyyn!

Huom! Voit myös haastatella kyselyyn lasta tai vaikkapa internetin uloittumattomissa olevaa vanhusta.

Kyselyt ovat avoinna vuoden 2020 loppuun saakka.