Aikuisryhmien palvelut

Aikuisryhmien palvelut

 

Huomio! Koronavirusepidemian vuoksi Lelumuseo on suljettu 17.3. alkaen toistaiseksi. Kaikki Lelumuseo Hevosenkengän palvelut sekä yleisötapahtumat ovat tauolla ainakin 31.5. asti. Varauksia tehneisiin ollaan yhteydessä. Varauksia otetaan vastaan jälleen 1.6. lähtien, mikäli tilanne sen sallii.

 

Lelumuseo Hevosenkenkä sopii mainiosti vierailukohteeksi myös aikuisille! Eri vuosikymmenten lelut perusnäyttelyssä Laiva on lastattu leluilla herättävät muistoja omasta lapsuudesta ja kannustavat keskusteluun leikkikalujen muutoksesta. Myös erikoisnäyttelyihin liittyviä opastuksia on tarjolla aikuisryhmille. Työpajavaihtoehdoissamme on nostalgisia, lapsuudesta tuttuja työpaja-aiheita, kuten Neppisautotuunaamo ja Paperinukketyöpaja.

Työporukat pääsevät rentoutumaan Lelumuseon virkistyspäiväohjelman parissa. Polttariryhmille tarjoamme hauskan paluun lapsuuteen. Seniorit ja muut lapsuuden muisteluista kiinnostuneet voivat tulla museoon muistelukahveille, joilla museon esine- ja valokuvakokoelma toimivat muistelun tukena. Lelumuseossa voi myös pitää pienimuotoisia kokouksia tai museon voi vuokrata aukioloaikojen ulkopuolella yksityistilaisuutta varten.

Tiedustelut: lelumuseo (at) hevosenkenka.fi tai 050 5900 137, ma-la 10-17

 

Yksityistilaisuudet

Muistelukahvit

Polttarit Lelumuseossa

Virkistyspäivä Lelumuseossa