Koristekuva

 

2010-luvun suosikkien seikkailut -tapahtuma

Lelumuseo Hevosenkengän Suomi100 Paluu lapsuuteen vuosikymmenten toivotut -tapahtumasarja päättyy nykypäivän lapsuuden teemoja nostavaan 2010-luvun suosikkien seikkailut -tapahtumaan viattomien lasten päivänä torstaina 28.12.2017 klo 11-18. Ohjelmassa on Frozen sing-a-long elokuvanäytöksiä, 2010-luvun suosikkihahmojen askartelupaja ja Pokemon-suunnistusta. Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan nykypäivän lapsuuutta! Ohjelma sisältyy WeeGeen pääsylipun hintaan.

OHJELMA

klo 11-18

Pokemón-suunnistus

Etsi karanneet Pokemónit Lelumuseosta! Tällä omatoimikierroksella ei tarvita omaa mobiililaitetta, vain tarkat aistit. Sopii myös perheen pienimmille.

Lelumuseo, WeeGeen 2. kerros.

klo 12 ja klo 14

Frozen sing-along ja dress-along -elokuvanäytös

Disneyn animaatiomusikaali Frozen – huurteinen seikkailu on saavuttanut 2010-luvulla valtavan suosion lasten parissa. Elokuvan tarina kahdesta siskoksesta ja tosirakkaudesta pohjautuu Hans Christian Andersenin Lumikuningar tarinaan.  Taikavoimia omaava jääkuningatar Elsa, sinnikäs prinsessa Anna ja kesästä unelmoiva lumiukko Olaf hurmaavat elokuvassa niin suuuret kuin pienetkin katsojat. Lelumuseo esittää elokuvan suomenkielisenä sing-along ja dress-along -näytöksenä, joten laulaminen ja teeman mukainen pukeutuminen on näytöksessä ehdottoman sallittua.

Elokuvanäytös sisältyy WeeGeen pääsylipun hintaan. Esityksiin mahtuu vain rajattu määrä katsojia. Näytökseen voi varata paikkoja etukäteen 28.11.2017 alkaen sähköpostitse tuuli.uusikukka[a]hevosenkenka.fi tai numerosta +358 (0)50 5263 333

KAMUn pedatila WeeGeen 1. kerros.

klo 13-16

2010-luvun suosikkihahmojen hamahelmi -työpaja

Lelumuseon työpajassa askarrellaan 2010-luvun suosikkihahmoja hamahelmistä. Tämä paja vaatii sorminäppäryyttä ja tarkkaa keskittymistä. Onko sinun suosikkihahmosi 2010-luvulta Angry Birds-, Star Wars- vai kentiens jokin Pokemónon hahmo?

Lelumuseon paja WeeGeen 2.kerros.

 

Ohjelma sisältyy WeeGeen pääsylipun hintaan.

 

Cms image