Koristekuva

14.-15.10. klo 11 - 17

Play it again! -retropelitapahtuma

Vuosi sitten huikean suosion saanut retropelitapahtuma Play it Again! saa jatkoa: tänä vuonna kattaukseen kuuluu pelimyyjäiset ja nostalgista pelattavaa kahden päivän ajan la 14.- su 15.10. WeeGeellä! GAME ON!

Anna älypuhelimesi levätä ja tule kokeilemaan peliluolaan, miten Super Mario ja kumppanit taipuvat seikkailuihin käsissäsi vuonna 2017. WeeGeen aulassa on peli- ja lelukeräilijöitä myymässä ja esittelemässä aarteitaan. Museoissa on tapahtumaan liittyvää ohjelmaa.

Etkoilemaan voi tulla WeeGeelle jo pe 13.10. klo 18-21 kun peliluola on auki #nykytreffit - Sinkkujen yö WeeGeellä-tapahtuman yhteydessä. DATE ON!

Tapahtumaan WeeGeen pääsylipun hinnalla 12€/10€, alle 18-vuotiaat ja Museokortin haltijat ilmaiseksi.

Ohjelma lauantaina ja sunnuntaina:

klo 11 - 17 Pelimyyjäiset: Tule tutustumaan pelikeräilijöiden aarteisiin ja tekemään löytöjä myyjäisiin. WeeGeen aula, 1. krs.

klo 11 - 17 Retropelisali: Tervetuloa pelaamaan nostalgisia konsolipelejä, kuten Duck Huntia, Super Mariota ja Commodore 64:ää. Studio Suuronen, 1. krs.

klo 11 - 17 Lautapelinurkka: Muistatko vielä esimerkiksi Hotelli-, Kalmankuja 13- ja Arvaa Kuka -pelit? EMMA Lounge, 2. krs.

klo 11 - 17 Game Boy -luola: Lelumuseossa pelattavana Game Boy ja Game and Watch -käsikonsolipelejä. Lelumuseon paja, 2. krs.

klo 11 - 17 Pokemón-suunnistus: Etsi karanneet Pokemónit museosta! Tällä omatoimikierroksella ei tarvita omaa mobiililaitetta, vain tarkat aistit. Sopii myös perheen pienimmille. Lelumuseo, 2. krs.

klo 13 Rovio, Remedy, Aalto - paikallinen pelikulttuurimme: Lyhyt opastus espoolaiseen pelihistoriaan ja pelikulttuurin tallentamiseen. KAMU, 1. krs.

klo 14 Pelikeräilijä kertoo: Pelikeräilijä Joni Silvennoinen kertoo keräilyharrastuksestaan. Lelumuseo, 2. krs.

klo 15 Rovio, Remedy, Aalto - paikallinen pelikulttuurimme: Lyhyt opastus espoolaiseen pelihistoriaan ja pelikulttuurin tallentamiseen. KAMU, 1. krs.

Muutokset mahdollisia!

Play it again -tapahtuman järjestävät Suomen kellomuseo ja Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä.

Cms image Cms image