Koristekuva

Mäng + Peli = 100! Suomi ja Viro leikkikaludialogissa

-pienoisnäyttelyn avajaiset lauantaina 24.2.2018 klo 10-16

Tervetuloa kaikille avoimiin näyttelyn avajaisiin! Lelumuseo Hevosenkengän ja Tarton Leikkikalumuseon yhteinen pienoisnäyttely juhlistaa naapurimaiden 100-vuotista historiaa. Näyttely käy läpi viimeistä vuosisatamme lelujen historian polkujen kautta etsien niiden samanlaisia reittejä ja eriäviä risteyskohtia. Näyttelyn avajaispäivä lauantai 24. 2. 2018 on Viron tasavallan 100-vuotispäivä. Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan naapurimaamme juhlapäivää kanssamme!

Näyttely avataan klo 12.00

Onnea 100-vuotias Viro sekä Tarton Leikkikalumuseon ja Suomen Lelumuseo Hevosenkengän yhteinen pienoisnäyttely! Pientä tarjoilua ja Lasten Viro-visailu.

Lotten ja Muumin sätkynukke-työpaja klo 13-15

Lelumuseon pajassa askarrellaan suloisia Muumi- ja Lotte-sätkynukkeja.

Snabbguidning till miniutställningen MÄNG + PELI = 100!

Under snabbguidningen bekantar vi oss med Leksaksmuseet Hevosenkenkäs och Tartu leksaksmuseums gemensamma miniutställning, som firar de två grannländernas hundraåriga historia.

Tietoisku MÄNG + PELI = 100! -pienoisnäyttelyyn klo 15.00

Tietoiskulla tutustutaan Lelumuseo Hevosenkengän ja Tarton lelumuseon yhteiseen pienoisnäyttelyyn, joka juhlistaa naapurimaiden 100-vuotista historiaa.

Muutokset mahdollisia. Ohjelma sisältyy WeeGeen pääsymaksun hintaan.