Koristekuva

Lelumuseon kevään ohjatut työpajat

Kevät 2018

La 21.4. Karnevaalihattutyöpaja klo 13-15

Tervetuloa askartelemaan hauska karnevaalihattu vappuviikon rientoihin! Työpaja sisältyy pääsylipun hintaan.

La 12.5. Äitienpäivän aaton korutyöpaja klo 13-15

Korutyöpajassa voit askarrella hienon helmikorun lahjaksi äidille tai isoäidille! Työpaja sisältyy pääsylipun hintaan.

Pe 18.5. Unelmien Lelumuseo -työpaja klo 15-17

Unelmien Lelumuseo -työpajassa lapset saavat askarrella kierrätysmateriaaleista ja kertoa omia toiveitaan liittyen museon tulevaisuuteen. Paja käynnistää Lelumuseon asiakastuntemuksen syventämisen hankkeen, joka liittyy museon tulevaan kehittämiseen. Paja sisältyy WeeGeen pääsylipun hintaan.

La 19.5. Unelmien Lelumuseo -työpaja klo 13-15

La 26.5. Keppihevoset kesälaitumille-tapahtuma klo 12-15

Lelumuseon pajassa askarrellaan keppihevonen villasukasta ja harjanvarresta klo 12-14. Työpajan jälkeen klo 14.30 kisataan WeeGeen keppihevosmestaruudesta pihalle rakennetulla esteradalla. Materiaalimaksu 5 €.Muutokset mahdollisia!