Koristekuva

Palvelut

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä tarjoaa opastuksia ja työpajoja kaikenikäisille. Meillä voi myös viettää syntymäpäiväjuhlat ja lapset voivat osallistua WeeGeen museoiden yhteisille kesäleireille! Näyttelykeskus WeeGeen kiertämiseen on tarjolla perheille hauskatehtäväpolku, Reppureissu.

Koululaisille tarjoamme elämyksellisiä retkipäiviä: yhdistä vaikkapa teatterikäynti Teatteri Hevosenkengässä ja vierailu Lelumuseossa. Kaikki lasten ja vanhusten kanssa tekemisissä olevat yhteisöt voivat saada lelut luokseen Nallevaarin matkassa - lainattavan lelunäyttelyn muodossa.

Työpaikoille tarjoamme virkistyspäiväpaketteja ja senioreille muistelukahveja. Myös polttariporukat ovat tervetulleita Lelumuseoon! Tarjoamme lisäksi museon aihepiiriin liittyvää asiantuntijapalvelua sekä toisille museoille, medialle että yksityishenkilöille.

Espoolaisille koululaisille Lelumuseo tarjoaa kattauksen erilaisia KULPS! – kulttuuripolkuun kuuluvia sisältöjä, jotka ovat peruskoululuokille maksuttomia. Tutustu KULPS! kulttuurikasvatustapahtumien sisältöihin Kulttuurikasvatuksen sivuilta.

 

Opastukset
Työpajat
Synttäripaketti
Reppureissu lapsiperheille
Leirit
Aikuisryhmien palvelut
Lainattava näyttely
Asiantuntijapalvelut

 

Lelumuseo Hevosenkengälle on laadittu museopedagoginen strategia vuosille 2014-2017. Tutustu Document Lelumuseon pedagogisen strategian tiivistelmään!